Privatni domovi za stare

Privatni domovi za stare su ustanove u kojima stručni zdravstveni radnici vode brigu o starim licima u svakom trenutku, odnosno 24 časa uz medicinski nadzor. Poslednjih godina zabeležen je porast potražnje domova za stare, zbog čega je otvoreno dosta novih, kvalitetnih domova u kojima će vaši najstariji sigurno uživati.

 

PRIVATNI DOMOVI ZA STARE BEOGRAD

 

Privatni domovi za stare koje Beograd nudi su vrlo kvalitetni, moderno opremljeni, sa zaposlenim stručnim medicinskim radnicima i uz kompletan plan i program. Svaki dom za stare je uglavnom kapaciteta oko 20 osoba, kako bi nega bila kvalitetna i pažljivo osmišljena.

Odabrali smo tri sjajna doma za stare koji ispunjavaju sve kriterijume i koji će vam se sigurno dopasti, kako vama, tako i vašim najstarijima.

 

 

DOM ZA STARA LICA BG ZLATNO DOBA LUX

 

 

Dom za stara lica Bg Zlatno doba Lux nalazi se nedaleko od Beograda, ali udaljen taman toliko da pruža potpuni mir i tišinu. Udaljen je 8km od Beograda i nalazi se u Jajincima i poseduje prelepo i lepo dvoriše ukrašeno zelenilom.

Cilj ovog sjajnog doma je da pruži adekvatnu negu i ulepša boravak svakoj osobi koja ovde boravi. Smeštaj je komforan, udoban i poseduje sve što je neophodno za svakodnevne potrebe starih lica. Bg Zlatno odba lux ima kompletnu medicinsku uslugu kako za pokretne, tako i za nepokretne pacijente.

Pored nege, tu je i niz društvenih zanimaciju kojima se mogu zabavljati svi koji ovde borave. Pored TV-a, muzike i terase, tu su i društvene igre šah, domine, karte, itd.

Nakon što ugladate dvorište prepuno cveća, budite sigurni da će ovo biti najbolji izbor za vaše najdraže.

 

 

DOM ZA STARA LICA AVENIJA 1990

 

 

Dom za stara lica Avenija 1990 nalazi se u najlepšem delu Voždovca i kompletno je opremljen svim neophodnim stvarima koje su potrebne za negu starih lica. Njihov cilj jeste da pruže maksimalnu pomoć i vrhunsku negu stručnih lica koja će najstarijima biti na raspolaganju 24h non stop.

Dom poseduje moderno opremljene sobe za 30 lica, svaka soba poseduje tv i sve što je potrebno za svakodnevno funkcionisanje. Za dnevnu zabavu svih koji borave ovde obezbeđena jednavna soba sa televizorom, Wi fi koji pokriva ceo dom, društvene igre kao i prelepo prostrano dvorište za pravo uživanje.

Dom za stara lica Avenija 1990 ima kompletnu uslugu kako za pokretna, tako i za nepokretna lica, skoro operisana, itd. Uz ovaj dobro poznati dom za stara lica, budite sigurni da će sve biti besprekorno dobro organizovano kao i da će vaši najstariji biti kvalitetno zbrinuti i u sigurnim rukama.

 

 

DOM ZA STARA LICA SIGURAN ŽIVOT

 

 

Dom za stara lica Siguran život postoji od 2014. godine i nalazi se na Paliluli. Ono što im je na prvu mestu, jeste visok kvalitet nege za sve pokretne, slabopokretne i nepokretne ljude koji će ovde boraviti. Kapacitet doma za stare Siguran život je do 20 osoba, zbog čega će se svaki zaposleni ovde potpuno posvetiti svakom starom licu, kako bi boravak učinio što prijatnijim.

Tu su jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe za one koji vole intimu duštvo u svakom trenutku.

Dom Siguran život poseduje sve što je neophodno za kontstantnu negu, kao i sve što je potrebno svakom starom licu za svakodnevni život. Tu je i prelepo zeleno dvorište gde se odvijaju prijatna druženja i igranje društvenih igara. U prijatnom i opuštajućem ambijentu, vaši dragi najstariji sigurno će uživati svakog narednog dana.

 

Na vrh