Dom za stara lica BG Zlatno Doba Lux smešten je u veoma mirnom delu Beograda, 8km udaljen od centra grada u Jajincima. Smešten je na placu od 11ari, sa predivnim travnjakom i dvorištem sav u zelenilu. Dom je otvoren sa ciljem da korisnicima pruži vrhunsku i kvalitetnu uslugu u veoma komfornom i udobnom smeštaju.

U domu za stare BG Zlatno Doba Lux korisnici imaju 24-časovnu medicinsku negu i nadzor od veoma stručnog i iskusnog osoblja. Terapije se sprovode redovno kako oralne tako i ostali oblici parenteralne terapije u skladu sa potrebama korisnika i naloga doktora koji je sastavni deo stručnog tima. Starački dom BG Zlatno Doba Lux ima veoma dobro organizovanu konsultativnu službu stručnjaka iz oblasti karidologije, neurologije, psihijatrije i drugih specijalnosti. Tu su takođe i fizioterapeut i logoped zaduženi za što bržu i kvalitetniju rehabilitaciju korisnika.

 

USLUGE:

 

Kompletnih medicinskih usluga koje podrazumevaju:

- Previjanje

- Oksigena terapija

- Infuziona terapija

- Davanje intramuskularnih i intrvenskih injekcija

- Postavljanje i menjanje urinarnih katetera

- Obrada dekubitalnih rana

- I ostalih intervencija u skladu sa potrebama korisnika

 

Medicinske nege koje podrazumevaju:

- Kupanje korisnika

- Pomoć oko održavanja lične higijene

- Hranjenje nepokretnih i polupokretnih osoba

- Prevencija dekubitalnih rana

- Frizerske i pedikirske usluge

 

 

U domu za negu starih i bolesnih lica BG Zlatno Doba Lux korisnici staračkog doma na raspolaganju imaju jednokrevetne i dvokrevetne apartmane, jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe. Iz skoro svake sobe moguće je izaći i na terasu. Dom poseduje i veoma lepo opremljenu i prostranu trpezariju, prijatan i svetao dnevni boravak u kom korisnici mogu da gledaju TV, čitaju novine, slušaju muziku ili izađu na terasu. Tu je takođe i prostor u komkorisnici mogu da igraju šah, da se druže, igraju domine, proslave rođendan ili odrade radnu terapiju. Prostrano i fino uređeno dvorište sa cvećem i prelepim travnjakom upotpunjuju sliku prijatnog i komfornog ambijenta doma za stare BG Zlatno Doba Lux.


ocenite ovaj dom

Vaša ocena

Ocena

Milan Petronijević 18.01.2020 04:28
Ocena

Želim samo da se zahvalim na svemu.

Nevena 22.10.2017 11:25
Ocena

Nazalost svoju majku sam morala da posaljem u dom za stara lica ali dom Zlatno Doba je pravi izbor kada dodje do toga. Moja majka je na sigurnom i zbrinuta kako treba. Veliko hvala sto tako brinete o mojoj majci.

0 komentara
Na vrh