Novootvoreni dom za stare Avenija 1990 smešten je u najlepšem delu Voždovca. Nalazi se na adresi Bulevar Oslobođenja 99 kod Autokomande, kod stadiona Crvene Zvezde. Starački dom poseduje licencu za rad od strane ministarstva, za zapošljavanja, socijalna i boračka pitanja.

Dom za stara lica Avenija 1990 kompletno je opremljen i potpuno i komforno opremljen za negu i smeštaj bolesnih i starih lica. Primarni cilj staračkog doma jeste da korisnici imaju visoko profesionalne i kvalitetne medicinske usluge, ishranu, smeštaj i društveni život. Sa veoma ljubaznim osobljem i u veoma prijatnom i komfornom okruženju korisnici se mogu osećati zadovoljno, bezbedno i srećno.

Dom za stare Avenija 1990 korisnicima pruža sve neophodnu negu i da bi ispoštovali standarde i zadovoljili korisnike za osoblje odabrani su vrhusnki profesionalci. Korisnici na raspolaganju imaju trpezariju, dnevni boravak, prostoriju sa LCD televizorima, Wi-Fi pokrivenost i prelepu baštu u kojoj mogu da se opuste i uživaju.

Kapacitet doma za stara lica Avenija 1990 je smeštaj za 30 osoba. Sve sobe su u skladu sa standardima, a u ponudi su i smeštaji za teško pokretne i operisane osobe sa automatskim krevetima.

Do doma za negu starih lica Avenija 1990 može da se dođe i javnim prevozom broj 47 i 48, a nalazi se na 150m od kružnog toka na Autokomandi, kuda saobraća veliki broj gradskih prevoza.


ocenite ovaj dom

Vaša ocena

Ocena

0 komentara
Na vrh