Dom za stare Viva Flora nalazi se na Banjici i pruža kompletnu negu i boravak u luskuznom smeštaju svim starim licima kojima je potrebna nega. Vaši najstariji uživaće u lepoti doma, u druženju kao i u različitim programima. 

Viva Flora je dom kapaciteta do 27 korisnika i podrazumeva konstantan nadzor 24/7, a okviru doma postoji i ambulanta u kojoj se vrše svi opšti i specijalistički pregledi neophodni našim korisnicima. Sve sobe su vrhunski opremljene i poseduju sve što je potrebno starim licima u bilo kom trenutku. 

Dom Viva Flora raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama, kao i prostranim dnevnim boravkom za prijatna druženja sa ostalima koji žive u domu. Sve je prilagođeno kako pokretnima, tako i nepokretnima zbog čega su svi dobrodošli.

Za najlepšu jutarnju kaficu, tu je dvorište površine 1200m2 sa predivnom fontanom i zelenilom koje pruža mogućnost za druženje, relaksaciju i odmor naših korisnika.

Svi zaposlevni u domu Viva Flora su profesionalni zdravstveni radnici sa velikim iskustvom i budite sigurni da će vam biti na raspolaganju u svakom trenutku. Poseban akcenat stavlja se na kvalitet medicinskih usluga koje vodi tim lekara i medicinskih sestara, kojima se prati evaluacija stanja pri prijemu kao i praćenje istog tokom celog boravka korisnika u domu.

 

 

USLUGE BORAVKA


- boravak

- zdravstvena briga

- usluge socijalnog radnika

- radne aktivnosti

- psihosocijalna rehabilitacija


ocenite ovaj dom

Vaša ocena

Ocena

0 komentara
Na vrh