Dom za stara lica Ustanička Lux osmišljen je svima onima koji žele potpunu negu stručnih lica u prijatnom i luksuznom ambijentu. Ustanička Lux dom za stara lica postoji već dugi niz godina i iza sebe ima veliko iskustvo kada je nega starih lica u pitanju i svi zaposleni su visoko sturčna lica.

Stručna nega obezbeđena je svima 24h non stop tako da su svi koji ovde živi sigurni i kvalitetno zbrinuti. U pitanju je ustanova registrovana od strane Ministarstva za rad , za zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Svaki zaposleni u domu za stare Ustanička Lux je posebno odabran sa obeveznim predhodnim iskustvom u obavljanju nege starih lica. Ako tražite smeštaj za stara lica u domaćoj i prijatnoj atmosferi, veoma mirnoj bez buke i saobraćajne gužve onda je ovaj dom idealno mesto za vaše najmilije ili vas. Za vaše najstarije osmišljeno je kako će kvalitetno provoditi svoje vreme, družeći se i igrajući društvene igre sa ostalima koji borave u domu Ustanička Lux. 

Tu su prostrani dnevni boravci gde se može gledati TV, kao i dvorište velike površine gde će vaši najmiliji uživati u zelenilu, suncu i druženju. Bilo da su stara lica pokretna ili nepokretna, osmišljen je poseban program za svakoga i dom posedujesve što je neophodnu za svaku vrstu nege. 

O svim članovima se podjednako vodi računa sa poštovanjem što im obezbeđuje prijatan, miran i bezbedan boravak. Budite uvereni da će uživati u druženju kao i da će se svakog dana buditi sa osmehom na licu.

 


ocenite ovaj dom

Vaša ocena

Ocena

0 komentara
Na vrh