Dom za stare Senjački kutak jedan je od najlepših domova gde će vaši najstariji sa zadovoljstvom boraviti i uživati u svakom novom danu. Ušuškan na Senjaku, dom Senjački kutak poseduje sve što je potrebno za svakodnevnu negu starih pokretnih i nepokretnih lica.

Ako želite da im ulepšate trenutke i učinite njihove dane nasmejanim, dom Senjački kutak biče pravi odabir za njih. Pored kompletne nege koja podrazumeva nadzor 24h non stop, vaši najmiliji uživaće u dobroj zabavi i druženju sa ostalima koji borave u domu.

Ceo tim ovog doma podrazumevaju lekar, medicinske sestre, socijalni radnik, pedagog, negovateljice, servirka i higijeničarke. U svakom trenutku svi iz osoblja biće na raspolaganju da se posvete svakom starom licu koji ovde boravi.

Sve sobe su ekskluzivno opremljene i psoeduju TV, klima kao i SOS taster kako bi u svakom momentu mogli da pozovu osoblje. U domu se nalaze dve komforne dnevne sobe gde vaši najdraži mogu da uživaju u serijama i filmovima, a tu je i prelepo dvorište za pravo uživanje i prijatne jutarnje kafice.

 

U ponudi su sobe:

- Jednokrevetne sobe

- Dvokrevetne sobe

- Trokrevetne sobe

- Četvorokrevetne sobe

 

Pored klasičnog druženja tu su i različite društven igre, karaoke, kvizovi i ostale zanimacije koje pozitivno utiču na sve koji ovde borave. Moguća je i organizacija rođendana, proslava i krsnih slava za čiju organizaciju je zadužen socijalni radnik.

 

Medicinske usluge:

- Previjanje

- Oksigena terapija

- Infuziona terapija

- Davanje intramuskularnih i intrvenskih injekcija

- Postavljanje i menjanje urinarnih katetera

- Obrada dekubitalnih rana

- I ostalih intervencija u skladu sa potrebama korisnika

 

 

Medicinska nega:

- Kupanje korisnika

- Pomoć oko održavanja lične higijene

- Hranjenje nepokretnih i polupokretnih osoba

- Prevencija dekubitalnih rana

- Frizerske i pedikirske usluge

 


ocenite ovaj dom

Vaša ocena

Ocena

0 komentara
Na vrh