Dom za stare Miljakovački Odmor pravo je mesto za vas ako tražite najkvalitetniji smeštaj i profesionalnu negu osoba u poznim godinama. Starački dom otvoren je cilju da obezbedi najkvalitetnije usluge nege starih lica, medicinskih usluga, ishrane, smeštaja, higijene i društvenog života, kako bi korisnicima i njihovim porodicama učinili život što lakšim, zanimljivijim i lepšim. Cilj je da se oklakšaju svakodnevne životne aktivnosti, učestvuje u planiranju vremena i odabira zanimljivih sadržaja, koje ustanova poseduje i nudi, da biste mogli uživati u svakom momentu i kako biste imali dovoljno vremena da se posvetite vašim aktivnostima.

Dom za stara lica Miljakovački Odmor svojim korisnicima nudi novi namenski građen objekat na dva sprata, udoban smeštaj u veoma mirnom delu šireg centra u Beogradu, naselje Miljakovac. Dom ima svoje dvorište za [etnje, odmore i druge birane aktivnosti. Ograđen je, a od ulice i drugih objekata odvojen tek toliko da se izoluje od saobraćaja i buke i da se korisnicima pruži užitak mirne atmosfere koja odgovara njihovim potrebama i godinama. Dom Miljakovački Odmor ima kompletno opremljene dvokrevetne sobe na raspolaganju. Svaka soba ima sopstveno kupatilo, telefon, kablovsku TV, terasu i mesto za individualno opremanje. Sobe za negu bolesnih lica opremljene su svim aparatima koji su potrebni za medicinsku brigu. Korisnici se prema željama i individualnim potrebama obilaze.

Dom za stare Miljakovački Odmor poseduje i veliki dnevni boravak, trpezariju, internet kutak i ostale prostorije za druženje i život korisnika. U sklopu doma postoje i salon za higijenu i negu gde mogu da dobiju usluge berbera, frizera, manikira i pedikira, i prostorija za masaže, fizikalne aktivnosti, itd...

U domu za stara lica Miljakovački Odmor osoblje je veoma specijalizovano i stručno u svojim oblastima pogotovo u radu sa starijim osobama i svoj posao obavlja sa mnogo razumevanja i ljubavi, sa osmehom na licu i obostranim zadovoljstvom. Članovi osoblja koje svakodnevno brine o vašim članovima porodice su:

- Negovateljice

- Medicinske sestre

- Domski lekar

- Nutricionista

- Radni terapeut

- Fizioterapeut

- Socijalni radnik

Tu su takođe i usluge frizera, berbera i pedikira koji svakodnevno vode računa o izgledu i negi korisnika, a najviše u svečanim prilikama poput rođendana, praznika, slava, proslava, poseta, izleta i drugih bitnih društvenih prilika.


ocenite ovaj dom

Vaša ocena

Ocena

0 komentara
Na vrh