Dom za stara lica BG DOM 56 nalazi se u ulici Jovana Popovića 7 na Voždovcu. Predivna vila kvadrature 750m2 i ima 22 smeštajne jedinice. Dom je prilagođen potrebama korisnika i veoma luksuzno opremljen. Starački dom poseduje licencu za rad, boračka i socijalna pitanja i zapošljavanja od strane Ministarstva za rad.

Dom za negu starih i bolesnih lica BG DOM 56 svojim korisnicima pruža usluge nege, ishrane, boravka, zdravstvene zaštite, usluge socijalnog rada, zabavnih i kulturnih aktivnosti u zavisnosti od potreba i želja korisnika. Korisnici imaju celodnevni stručni nadzor medicinskih sestara i lekara svaki dan u nedelji, a korisnici koji boluju od Alchajmerove bolesti ili bilo koje vrste demencije imaju veoma profesionalno osoblje sa višegodišnjim kliničkim iskustvom na raspolaganju. Na raspolaganju su takođe i fizioterapeuti, socijalni radnik i lekari specijalisti.

Prednost doma za stare BG DOM 56 jeste i mogućnost dnevnog, nedeljnog ili mesečnog boravka skladno sa potrebama korisnika. Korisnicima se svakodnevno meri telesna temperatura, nivo šećera u krvi, krvni pritisak i ostali vitalni parametri. Osobama koji zahtevaju svakodnevnu terapiju i negu obezbeđena je vrhunska nega od strane medicinskih sestra.

U domu za stara i bolesna lica BG DOM 56 ishrana se sastoji od tri glavna obroka i dve užine. Tu je i program ishrane prilagođen potrebama dijabetičara pripremanih pod nadzorom nutricioniste, kao i mogućnost pripreme hrane prema specifičnim željama i potrebama korisnika.

Starački dom za negu bolesnih i starih lica BG DOM 56 smešten je u urbanom delu grada, nadomak samog gradskog jezgra, a opet svojim korisnicima pruža osećaj kao da su kod svoje kuće. Kapacitet smeštajnog prostora doma su 44 mesta. BG DOM 56 u ponudi ima dvokrevetne i trokrevetne sobe, opremljene potpuno novim nameštajem, klima uređajima i plazma televizorima. Svaki sprat staračkog doma ima dnevni boravak sa kaminom i trpezariju. Sve prostorije u domu su pod video nadzorom.

Do doma za stara lica BG DOM 56 veoma lako može da se dođe sa javnim prevozom, autobuskim linijama 18, 25 i 39 ili tramvajskim 14, 9 i 10.


ocenite ovaj dom

Vaša ocena

Ocena

0 komentara
Na vrh