Dom za stare Aldera nalazi se na adresi Prištinska ulica broj 16, na naselju Cerak, opština Čukarica u Beogradu. Ako tražite smeštaj za stara lica u domaćoj i prijatnoj atmosferi, veoma mirnoj bez buke i saobraćajne gužve onda je dom Aldera idealno mesto za vaše najmilije ili vas.

U domu za stara lica Aldera primaran cilj je da se korisnicima obezbedi osnovna i specifična nega i za one najzahtevnije korisnike. Starački dom Aldera spada u ustanove sa manjim kapacitetom do 21 osoba, što omogućava da boravak u domu bude poput prave porodične domaćinske atmosfere. U sklopu doma je i prostrano lepo uređeno dvorište gde se u toku letnjeg perioda nalaze garniture za sedenje i prijatno druženje sa korisnicima ili sa posetiocima.

U domu za stare Aldera korisnicima je obezbeđena profesionalna nega 24h dnevno i osoblje je uvek tu da pomogne korisnicima. O svim članovima se podjednako vodi računa sa poštovanjem što im obezbeđuje prijatan, miran i bezbedan boravak. Zgrada u kojoj se nalaze smeštajne prostorije prilagođena je potrebama korisnika i renovirana u potpunosti. Starački dom raspolaže sa jednokrevetnim i trokrevetnim sobama. Sve sobe imaju potpuno nov nameštaj, veoma dobru ventilaciju, kvalitetne i nove dušeke za spavanje kao i anti dekubit dušeke i bolničke krevete. Dom takođe poseduje i trpezariju, dnevni boravak, kupatila rađena po najvišim standardima. Članovi doma takođe imaju kablovsku televiziju, pristup internetu, itd...

Nedaleko od doma za stara lica Aldera nalazi se dom zdravlja u Žarkovu kao i autobuska linija 52 koja ide od Vidikovca pa sve do Zelenog Venca. Najbliža stanica udaljena je oko 300m i nalazi se u Jablaničkoj ulici na kraju ulice Ljubice Ivošević. Ulicom Ratka Mitrovića koja je takođe veoma blizu doma za stare Aldera ptolaze i autobuske linije 37 i 50. Ulice su bez velike frekvencije saobraćaja, alsfaltirane i u odličnom stanju.


ocenite ovaj dom

Vaša ocena

Ocena

0 komentara
Na vrh