Dom za stara lica Palma nalazi se na Voždovcu na adresi ulica Vojvode Vlahovića 16, nedaleko od okretnice gradskog autobusa 26, na odličnom mestu povezanom sa širim delovima grada Beograda, autobuskim linijama 50, 26, 18. Sa negom 24 časa, smeštajem u idealnim uslovima i kompletno novom objektu, možete biti uvereni da ste svoje najbliže ostavili u sigurnim rukama.

Dom za stare Palma ima sve neophodne licence, koji su garancija bezbednosti boravka korisnika. Smeštaj u staračkom domu su dvokrevetne i trokrevetne sobe sa pet prostranih sunčanih terasa i prelepim dvorištem površine od 12a za relaksaciju i rekreaciju korisnika.

U domu za negu starih lica Palma korisnicima se daje ishrana koje je u skladu sa potrebama i zdravstvenim stanjem, proisanu od strane nutricioniste. Sa dnevnim boravkom na svakom spratu, prostranim dvorištem i pet terasa, visokim nivoom konfora i stalnom medicinskom negom vaši najbliži biće smešteni u veoma prijatno okruženje.

U domu za stara lica Palma u toku celog dana korisnici imaju nadzor i tokom cele noći dežurstvo negovateljica i medicinskih sestara. U svako doba mogu da dobiju stručnu pomoć lekara koji redovno obilazi stanare i obavlja opšte i ukoliko ima potrebe specifične lekarske preglede. A nedaleko od objekta nalaze se laboratorija, apoteka i prodavnica.


ocenite ovaj dom

Vaša ocena

Ocena

0 komentara
Na vrh