Dom za stara lica Harmonija nalazi se u veoma mirnom i tihom okruženju, u prirodnom okruženju na površini od 6ari, daleko od gradske buke i gužve. Otvoren je sa namerom da pruži najkvalitetnije usluge ljudima u poznim godinama.

Dom za stare Harmonija svojim korisnicima obezbeđuje ishranu po konceptu zdrave, kvantitativne i kvalitetne hrane u zavisnosti od potreba korisnika. Nutricionista koji vrši kontrolu obroka i ispravnost hrane priustutan je svaki dan. Starački dom raspolaže sa jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama, sa video nadzorom u svakoj, zvučnom signalizacijom i TV uređajima. Na svakom spratu postoje prijatne dnevne sobe sa udobnim graniturama za sedenje i kaminom, kao i dva kupatila sa šamponjerama zbog lakšeg održavanja higijene.

U domu Harmonija svaki dan sprovodi se jutarnja i večernja toaleta za nepokretne osobe, redovno brijanje za muške korisnike, kupanje je jednom nedeljno po potrebi i češće, a usluge friziranja, pedikira i šišanja se vrše po dogovoru sa korinicima. U domskoj vešernici se obavlja održavanje i pranje garderobe, peškira, donjeg veša i posteljine, a dezinfekcija i čišćenje svih prostorija unutar doma obavlja se svakog dana sa 100% prirodnim sredstvima.

Veoma stručno osoblje doma Harmonija koje je zaduženo za negu i brigu starih lica čine:

- Domski lekar

- Glavna medicinska sestra

- Socijalni radnik

- Fizioterapeut

- Specijalista

- Medicinske sestre

- Nutricionista

- Negovateljice

- Spremačice

- Servirke, kuvarice

- Domar

Društveni život u domu za stara lica Harmonija podrazumeva:

- Predavanja

- Igranje društvenih igri

- Proslave rođendana

- Redovne šetnje i vežbe svakog dana

- Obeležavanje društvenih praznika i događaja


ocenite ovaj dom

Vaša ocena

Ocena

0 komentara
Na vrh